Training Mental Detox: door helder denken meer persoonlijke kracht.


  • Wat kun je doen om je mentaliteit te versterken.
  • Hoe kom je los van negatieve gedachten en piekeren?
  • Wat zorgt ervoor dat je niet 100% ergens voor durft te gaan?

Pieker je regelmatig? Mis je inspiratie in je leven? Weet je niet wat jou koers is en vraag je jezelf met regelmaat af: "is dit het nou". 

Dan is de training "Mental Detox: door helder denken meer krachtig leven" iets voor jou. Dit kan namelijk ècht ander.

 

De training Mental Detox

Mental detox helpt je om je mentale aspecten in je denken, handelen en leven te versterken. Je vertoont daardoor meer effectief gedrag. 

Resultaten

  1. Je klimt in de ladder die belangrijk voor je is. 
  2. Je neemt de juiste beslissingen en zet deze krachtig door.
  3. Je weet wat jouw koers is.
  4. Je ontwikkelt een positieve instelling en wint aan daadkracht.
  5. Je inspiratie neemt toe.
  6. Je bereikt sneller en gemakkelijker doelen die jou ook ècht blij maken.
  7. Je wordt vrolijker en ervaart meer geluk.

 

Dit is een DOE training puur sang. Dit is de training die je moet doorleven, ervaren en 100% in gang dient te zetten. Kortom, doorleef je wat je geleerd hebt? Lukt het je om je gedachten zo te structureren zodat je productief wordt en met meer bezieling de dingen doet die voor jouw belangrijk zijn?

Deze training draagt bij aan een krachtige levensstrategie die zeker tot de grootste inspiratie, vitaliteit, stretchzones en uitdagingen leidt. Het resultaat mag er dan ook zijn! Je krijgt een bruisend en zinvol leven en werkt zo veel mogelijk zonder negatieve stress.

Ik daag je als trainer uit om gefocust te gaan voor 100% bezieling, empowerment van jezelf en je omgeving, een topvitaliteit en positiviteit in je leven, want je gedachten en resultaten creëer je voor een groot gedeelte zelf. Laat ons je helpen om te komen tot outstanding niveau!

Training Mental Detox

De training ontwikkelt je vermogen om de juiste koers te volgen. Je ontwikkelt een positieve mindset en creêert helderheid waar jij voor wilt gaan. Je daadkracht en zelfvertrouwen nemen toe. Je werkt meer in de juiste flow.

€697,00 EUR