SLiM! Live Training PLUS Coaching


Wat wil elke mens?

Elke mens wil 2 dingen: de emotie van geluk ervaren of de voldoening van succes doorleven. 

Doe daarom mee aan de vier-daagse Live Training SLiM! We begeleiden jou dan in 7 weken naar een nieuwe leef- en werkrooutine die jou focus, balans, daadkracht geeft om gelukkig te leven en meer succes te bereiken. Kortom, je neemt in 7 stappen, 7 weken, weer de persoonlijke grip op je leven terug.

De training kost €2997 excl. 21% BTW, excl. eventuele verblijfskosten. Inclusief VIP24 intake, online learning, boek, online support.en evaluatiegesprek. Deze training bevat bovendien ook 3 exclusieve sessies coaching met een SLiM! coach. Het helpt je naar 100% succes bij implementeren van de nieuwe routine in je werk en leven. 

Plaats je bestelling door op onderstaande betaalbutton te klikken. Deze geleid je dan naar de veilige betaalsite van PayPro. Vermeld als kortingscode: SLIMTRAININGVOORVIPS en profiteer van €329 korting.

Belangrijk: tickets zullen niet direct weg zijn. Maar we hebben slechts plek voor 15 deelnemers en de aanmeldingen komen al binnen. Wees er dus snel bij en reserveer je plek voor deze VIP Training.

SLiM! Live Training PLUS Coaching

Let op: Voor veilig betalen via IDEAL klik op de betaalbutton van PayPro. Je vindt de knop onder de resultaten van de SLiM! training. Voor veilig betalen met creditcard druk op <Purchase offer>   

€3.626,37 EUR